:

Самолепљива алуминијумска трака за заптивање против испаравања. Самолепљива.

Алуминијумска трака

Димензије

Дужина :
50 м
Ширина :
0,05 м
Дебљина :
0,08 мм
Површина :
2,5 м²
База материјала :
Метализовани BOPP (БОПП)(полипропиленска фолија)

нацх обен